Tuli eilen istuttua 4½ tuntia talonyhtiön hallituksen kokouksessa.. Vaikka olikin suht puuduttavaa niin kuitenkin kivaa miettiä "oikeita" aikuisten asioita Ettei vaan sitä, että milloin imuroi, mitä seuraavaksi syödään, mitä vaatteita päälle ulos yms..

eilen tuli kans yllättävä ja iloinen puhelu! Luulin, että auto menis kolarin takia lunastukseen, mutta korjaamolta soitettiin ja kerrottiin, että vakuutusyhtiö näytti korjaamiselle vihreää valoa! Eli meidän ei tarvitsekaan ruveta etsimään uutta autoa, JEE!! Yksi stressi vähemmän:) Korjaus vie reilu pari viikkoa ja meil on sen aikaa lainassa VW Polo, pätkämalli. Täytyy sanoa, että aika syvältä se auto meidän tarpeisiin..

Tänään yritin tunkea meidän vaunuja takaluukkun;ei mahtunut. Yritin survoa ne ilman renkaita takapenkille; ei mahtunut, Etupenkille meni jotenkuten väkisin tungettuna! Eli ei tod oo mikään perheauto tuo Polo! Kuskin oviaukkoin on niin ahdas että ovien välipalkki on tiellä kun autosta pyrkii ulos tai sisälle!  No, pari viikkoa kun kestetään tota kaaraa niin saadaan oma takas:)

Huomenna aattelin lähtee tyttöjen kanssa Nauvoon Ellan rokotuksen jälkeen joka on aamulla klo 9.30. Marko tulee perjantaina Mikan ja Anniksen kyydillä;)